Beheer en onderhoud

Het beheer en onderhoud van verschillende groenvoorzieningen zijn belangrijke disciplines van Roel Timmerman B.V.. Gedegen kennis over de vormgeving, aard van de beplanting, ligging en gebruiksintensiteit is belangrijk om een optimaal beheersbaar onderhoudsniveau te verkrijgen.
Dankzij jarenlange ervaring, gecombineerd met actuele specialistische kennis, is Roel Timmerman B.V. een expert op dit gebied.
Voor de uitvoering van diverse onderhoudswerkzaamheden maakt Roel Timmerman B.V. gebruik van een geavanceerd machinepark, waardoor efficiënt, veilig en effectief gewerkt kan worden. Daarnaast zorgt een intensief scholingsbeleid voor continuïteit en houdt medewerkers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van groenvoorzieningen. Mede hierdoor kan Roel Timmerman B.V. ervoor instaan dat elke opdracht precies wordt uitgevoerd zoals de opdrachtgever mag verwachten.

Onderhoudsschema

Elk onderhoudsproject vraagt om een andere benadering en strategie. Belangrijk bij onderhoud is dat het juiste werk op het juiste moment wordt uitgevoerd. Het weer speelt hierbij een belangrijke rol. In overleg met de opdrachtgever wordt een onderhoudsschema opgezet, waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met deze factor. Het weer kan vertragend of versnellend werken op bijvoorbeeld de kieming en ontwikkeling van onkruid of de groei van gras.

Compleet pakket onderhoud

Als allround groenvoorzieningbedrijf biedt Roel Timmerman B.V. u een compleet pakket voor onderhoud. O.a. snoeien bomen en planten, onkruidvrij maken plantsoenen, gras maaien, graskanten steken, hagen knippen en bladruimen. Op onderstaande foto’s ziet u een overzicht van verschillende onderhoudswerkzaamheden.