Ontwerp

Een tuin moet een plek zijn waar u zich thuis voelt en die in harmonie is met uw woning en de directe omgeving. Dat begint met een goed doordacht tuinontwerp. Onze ontwerpers nemen dan ook de tijd om naar uw wensen en ideeën te luisteren. Zij stemmen het tuinontwerp af op uw persoonlijke wensen, op het gebruik en natuurlijk op uw budget. Met onze professionele blik zien wij de mogelijkheden om uw tuin te ontwerpen en te realiseren die in alle opzichten bij u past. Het resultaat is een tuin waar u heerlijk kunt genieten en waar u jarenlang plezier van heeft. Voor een goed doordacht tuinontwerp bent u bij Roel Timmerman B.V. aan het juiste adres.

Aanleg

Na goedkeuring van het ontwerp wordt er in goed overleg gestart met de tuinaanleg. Vakmanschap is vereist bij tuinaanleg en daarom werkt Timmerman uitsluitend met vakkundig opgeleide hoveniers. Van grondwerk, het leggen van sierbestrating tot het aanbrengen van beplanting en de aanleg van waterpartijen: de hoveniers van Timmerman bieden u de vakkennis om de juiste sfeer te bereiken. Met onze werkwijze bent u ervan verzekerd dat uw tuin geheel naar uw wens wordt aangelegd.

Onderhoud

Om lang te kunnen blijven genieten van uw tuin is regelmatig en vakkundig tuinonderhoud een voorwaarde. Zo blijft uw tuin in topconditie. Ook als u zelf graag tuiniert, kunnen er in het voor- en najaar momenten zijn dat u tijd en deskundigheid te kort komt voor uw tuinonderhoud.

In dat geval biedt Timmerman een vakkundige oplossing. Uw tuin het hele jaar mooi met minimaal onderhoud. Timmerman zorgt er voor.