Klimmen, snoeien en kappen

Bomen zijn beeldbepalend en ook vaak om die reden aangeplant.
Er kunnen verschillende omstandigheden zijn waardoor bomen verwijderd moeten worden.

Sommige bomen zijn in een bepaalde staat waardoor ze de veiligheid van anderen in gevaar brengen. Onze bomenspecialist kan met behulp van speciaal klimmateriaal, een boom die op een lastige plaats staat, kappen. Hij klimt in de boom en zaagt tak voor tak uit de boom zodat er op verantwoorde wijze met de boom wordt omgegaan. Zowel voor particulieren als overheidsinstanties verwijderen wij moeilijk te kappen bomen. In alle gevallen houden wij rekening met de verkeersveiligheid en vaak worden hiervoor verkeersmaatregelen genomen.
Het is niet altijd noodzakelijk dat onze bomenspecialist in de boom klimt. In veel gevallen is het ook mogelijk dat de boom gekapt of gesnoeid wordt met een hoogwerker. Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in het werken met hoogwerkers op verschillende hoogtes.

Het kappen van bomen is werk van een specialist, hij weet als geen ander hoe je veilig en op een verantwoorde manier met bomen omgaat. Laat daarom niet iedereen aan uw bomen zitten, want boomverzorging is vakwerk en ons werk!!