(Ver)planten bomen en aanleg van plantsoen

Groenvoorzieningen zijn niet weg te denken uit de woonomgeving. Stelt u zich eens een wijk voor zonder heggen, bomen, plantsoen en grasvelden.

De cultuurtechnische voorbereiding en aanleg van groenvoorzieningen (bestaande uit o.a. de aanleg van plantsoen, het planten van bomen en de aanleg van gazons) zijn één van de belangrijkste vakgebieden van Roel Timmerman B.V.. Door de combinatie van jarenlange ervaring en actuele vakkennis is Roel Timmerman B.V. een partner van toegevoegde waarde voor de opdrachtgevers. Is een project eenmaal gestart, dan zijn de medewerkers van begin tot eind zeer betrokken bij de voortgang van het project. De planning wordt volop bewaakt en een vlotte realisatie wordt gegarandeerd. Onze werkwijze is zodanig dat er bij wijzigingen of andere omstandigheden altijd een directe terugkoppeling plaatsvindt naar de opdracht-gever. Zodat het eindresultaat precies zo is als de opdrachtgever voor ogen heeft.

Wij zorgen ervoor dat alle materialen die nodig zijn voor de aanleg van een project aanwezig zijn. Alle leveringen worden bij aankomst gecontroleerd op zowel kwaliteit als kwantiteit. Daarnaast beschikt ons bedrijf over deskundig personeel en speciale machines voor elke denkbare opdracht. Bij het werken in woonwijken of langs infrastructuur stellen we de veiligheid van voorbijgangers voorop. Kortom alles wordt u als opdrachtgever uit handen genomen!

Een boom verplanten

Volgroeide bomen en struiken kunnen prima verplant worden, indien er voldoende zorg aan wordt besteed en maatregelen worden genomen. Bij verhuizen kunnen mensen soms geen afstand doen van hun boom of struik, ook kan een boom of struik een belangrijk moment symboliseren of een dierbaar moment markeren. Een andere reden om tot verplanten over te gaan is dat een boom of struik niet meer past in een situatie. Verplanten van uw boom of struik vereist deskundig advies en uitvoering.

Roel Timmerman B.V. kan u hierin uitgebreid adviseren en alle werkzaamheden vakkundig voor u uitvoeren.